Eensuccesvolle eerste Linner Dörps BBQ in de Weerderhof!

Beste bezoekers van De Eerste Linner Dorps BBQ

Vrijdag 22 september was onze eerste Linner Dorps BBQ in onze Weerderhof. Het jaarlijkse vrijwilligersfeest gecombineerd met een dorps BBQ. Deze combinatie heeft goed uitgepakt! Veel bezoekers die genoten hebben van de zomermarkt, de BBQ, de drankjes, de baresta, de ijscoman en de live muziek. Maar bovenal hebben we genoten van een gezellig feest met elkaar van jong tot oud. Veel dankbare woorden van bezoekers en dat heeft ons goed gedaan.

Wij zijn alle bezoekers dankbaar voor hun komst en het aandeel dat iedereen heeft gehad in de gezellige sfeer. Dit proeft naar meer en volgend jaar zullen we ons weer warm maken voor een Linner Dorps BBQ.

Deze activiteit is tot een succes gemaakt door een zeer gemotiveerde organisatie namelijk door  Ellen van Nee, Inge Schuren en Manon Janissen. Dames, hartelijk dank voor jullie inzet, bevlogenheid en organisatietalent. Ook hartelijk dank aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan de tapwagen, de BBQ, de bonnenverkoop en alle andere werkzaamheden. Het was super om dit samen met elkaar te doen!

De Eerste Linner Dorps BBQ staat op de kaart!

Bestuur Stichting Weerderhof