Zwembad-Speeltuin Weerderhof

In 2020 is de Weerderhof gesloten...

Het kabinet mag de teugels dan iets laten vieren, voor de Weerderhof biedt dat geen soelaas. Het bestuur hakte donderdagavond de knoop door. Helaas hebben wij besloten de poorten van de Weerderhof voor dit seizoen dicht te houden.

Het doet ons pijn om voor het eerst in de geschiedenis niet open te gaan, maar wij zijn van mening dat dit voor deze situatie de juiste beslissing is.De maatregelen die de overheid stelt en de daarbij behorende verantwoording kunnen wij gewoonweg niet waarborgen in de praktijk. Vooralsnog waren wij erop gericht om op 1 juni eventueel te mogen openen.  Maar de gevolgen van de 1,5 meter maatschappij zijn voor ons op dit moment niet te hanteren. Dit is niet te realiseren voor ons en onze vrijwilligers. Op mooie zomerdagen trekt ons zwembad meer dan 500 bezoekers. Jong en oud verspreidt zich over de speelweide en gaat niet op elkaar wachten tot ze in het water mogen. De gezondheid van onze gasten en vrijwilligers staat op nummer een. Wanneer wij besluiten om in deze situatie toch open te gaan, brengen wij dit in gevaar en dat risico kunnen wij niet lopen.

Wij gaan echter niet stil zitten, maar pakken door om jullie volgend seizoen in een nog fraaiere Weerderhof te mogen verwelkomen. Veer blieve wirke aan unne nog sjoonere parel in de Linnerweerd, gaef dich dus net zo good op es vriewilliger !

N.B. Abonnementhouders zullen we komende week benaderen.