Abonnementen

De verkoop van abonnementen voor het seizoen 2019 loopt van maandag 4 maart 2019 t/m zondag 7 april 2019.
Na deze periode worden geen abonnementen meer verkocht voor het seizoen 2019!

Je kunt je abonnement makkelijk zelf regelen op de website van de Weerderhof. En de betaling van je abonnement doe je op onze site met iDeal.

  1. Gezinsabonnementen € 90,- (volwassenen met 2 thuiswonende kinderen t/m 17 jaar. Voor ieder volgend kind € 5,-)

  2. Persoonlijk abonnement volwassene € 45,-

  3. Persoonlijk abonnement kind € 40,-

Om een abonnement aan te vragen meld je je aan op deze website. Persoonlijke gegevens, e-mailadres en pasfoto's zijn verplicht.

Abonnement aanvragen
Vorig jaar al online een abonnement besteld? 

Mooi, want al je gegevens, dus ook de pasfoto's, van vorig seizoen zijn er nog. Je hoeft ze enkel te controleren, bij te werken en te betalen. Waren je gegevens niet volledig, dan is je oude abonnements-aanvraag niet meer aanwezig. Je zult dan een nieuwe aanvraag moeten doen. Klik hiervoor op de bovenstaande button.

Inloggen reeds aangemelde gebruikers
Help! Ik weet mijn wachtwoord of gebruikersnaam niet meer!

Dat kan, het is dan ook weer een tijdje geleden. Bij het inlogformulier kun je je emailadres opgeven dat je destijds gebruikt hebt bij het aanmaken van je abonnement. Hierna ontvang je een berichtje met instructies hoe je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Geen mailtje ontvangen? Kijk even je spam-folder na.
Lukt het daarna nog niet? Klik op onderstaande button Vul dan op onderstaande button, vul het formulier in en dan lossen we het voor je op.

Hulp bij inloggen

De opening van het seizoen 2019 is op 4 mei 2019. Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van actuele berichten over de Weerderhof

De Weerderhof draait op de inzet van haar vrijwilligers en is ook afhankelijk van hun beschikbaarheid. Daarom behoudt De Weerderhof zich te allen tijde het recht om bij gebrek aan vrijwilligers het complex tijdelijk te sluiten om de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen.