Abonnementen

De verkoop van abonnementen voor het seizoen 2018 loopt van 1 maart 2018 t/m 6 april 2018.

Je kunt je abonnement makkelijk zelf regelen op de website van de Weerderhof. En de betaling van je abonnement is vanaf nu eenvoudig te voldoen via iDeal.
Na deze periode worden geen abonnementen meer verkocht voor het seizoen 2018!

  1. Gezinsabonnementen € 85,- (volwassenen met 2 thuiswonende kinderen t/m 17 jaar. Voor ieder volgend kind € 5,-)

  2. Persoonlijk abonnement volwassene € 42,50

  3. Persoonlijk abonnement kind € 37,50

Om een abonnement aan te vragen meld je je aan op deze website. Persoonlijke gegevens, e-mailadres en pasfoto's zijn verplicht.

Abonnement aanvragen

Vorig jaar al online een abonnement besteld? 

Mooi, want al je gegevens, dus ook de pasfoto's, van vorig seizoen zijn er nog. Je hoeft ze enkel te controleren, bij te werken en te betalen. Waren je gegevens niet volledig, dan is je oude abonnements-aanvraag niet meer aanwezig. Je zult dan een nieuwe aanvraag moeten doen. Klik hiervoor op de bovenstaande button.

Inloggen reeds aangemelde gebruikers

Help! Ik weet mijn wachtwoord of gebruikersnaam niet meer!

Dat kan, het is dan ook weer een tijdje geleden. Bij het inlogformulier kun je je emailadres opgeven dat je destijds gebruikt hebt bij het aanmaken van je abonnement. Hierna ontvang je een berichtje met instructies hoe je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Geen mailtje ontvangen? Kijk even je spam-folder na.
Lukt het daarna nog niet? Klik op onderstaande button Vul dan op onderstaande button, vul het formulier in en dan lossen we het voor je op.

Hulp bij inloggen

De opening van het seizoen wordt nog bekend gemaakt op deze website en via Facebook. Dit hangt af van de weersomstandigheden.

Liever niet makkelijk digitaal je abonnement regelen?

Dat kan ook. Op zaterdag 24 maart 2018 worden abonnementen ook persoonlijk verkocht op de Voorjaarsinstuif van BS De Triangel.
Er dient dan contant betaald te worden, pasfoto's worden ter plekke gemaakt van alle gezinsleden (losse pasfoto's worden niet gescand, alle gezinsleden moeten aanwezig zijn).