Abonnementen

Tot en met zondag 2 april 2017 kon je via deze website abonnementen bestellen. Na deze periode worden geen abonnementen meer verkocht voor het seizoen 2017.

  • Gezinsabonnementen € 80,- (volwassenen met thuiswonende kinderen t/m 17 jaar)
  • Persoonlijk abonnement volwassene € 40,-
  • Persoonlijk abonnement kind € 35,-

 

Op vrijdag 21 april 2017 opent de Weerderhof. 

 

Vorig jaar al online een abonnement besteld? 

Mooi, want al je gegevens, dus ook de pasfoto's, van vorig seizoen zijn er nog. Je hoeft ze enkel te controleren, bij te werken en te betalen. Waren je gegevens niet volledig, dan is je oude abonnements-aanvraag niet meer aanwezig. Je zult dan een nieuwe aanvraag moeten doen. Klik hiervoor op de bovenstaande button.

Inloggen reeds aangemelde gebruikers

 

Help! Ik weet mijn wachtwoord of gebruikersnaam niet meer!

Dat kan, het is dan ook weer een tijdje geleden. Bij het inlogformulier kun je je emailadres opgeven dat je destijds gebruikt hebt bij het aanmaken van je abonnement. Hierna ontvang je een berichtje met instructies hoe je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Geen mailtje ontvangen? Kijk even je spam-folder na.
Lukt het daarna nog niet? Klik op onderstaande button Vul dan op onderstaande button, vul het formulier in en dan lossen we het voor je op.

Hulp bij inloggen

Liever niet digitaal je abonnement regelen?

Dat kan ook. Koop je abonnementen op zaterdag 1 april in de Weerderhof of zaterdag 8 april in BS de Triangel.
Er dient dan contant betaald te worden, pasfoto's worden ter plekke gemaakt van alle gezinsleden (losse pasfoto's worden niet gescand, alle gezinsleden moeten aanwezig zijn).